Onderooglidcorrectie vergoeding

Cosmetische ingrepen worden vaak niet vergoed door uw zorgverzekering. Dit geldt ook voor de onderooglidcorrectie. Een bovenooglidcorrectie wordt soms wel vergoed, maar alleen wanneer er sprake is van een medische indicatie. Wij vertellen u meer over de kosten van een onderooglidcorrectie, zodat u kunt bekijken hoeveel u betaalt voor de behandeling. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 

Bel 0346 28 44 78 Neem contact op

 

Correctie onderste oogleden wordt niet vergoed

Voor de vergoeding van een ingreep dient er een medische indicatie te zijn. Omdat er bij een onderooglidcorrectie vrijwel altijd sprake is van wallen, ‘zakken’ onder uw ogen of donkere kringen, is er geen medische indicatie voor de operatie. Daarom wordt de correctie van de onderste oogleden niet vergoed.

Kosten onderooglidcorrectie

De kosten voor de behandeling verschillen per kliniek. Aangezien u de onderooglidcorrectie zelf betaalt, wilt u natuurlijk een goedkope kliniek vinden. De kwaliteit van de behandeling is echter minstens zo belangrijk. Ooglift is een voorbeeld van een kliniek die wij aanraden. De kosten voor de gehele ingreep inclusief consult en nacontroles bedragen hier € 1.300,- en u bent met een onderooglidcorrectie bij Ooglift verzekerd van hoge kwaliteit en een ervaren oogarts of plastisch chirurg.

Vragen?

De medisch specialisten van Ooglidcorrectie.nl vertellen u graag meer over de behandeling en mogelijke vergoeding van de onderooglidcorrectie. Bekijk onze veelgestelde vragen of bel voor meer informatie met 0346 28 44 78.

Behandelingen

Welke kliniek?

Elke goede kliniek is in het bezit van een keurmerk. Een voorbeeld van een goede kliniek is Ooglift.

Meer informatie